KATILIM İÇİN KURALLAR!

27.10.2019 10:26

Katılım için kurallar!

www.cba-turkey.com/news/a26-27-10-2019-istanbul-turkiye/

Tüm başvurular fuar den önce verilir, fuar içinde başvuru verilmez. Fuara katılım sadece tam ödeme aldıktan sonra geçerlidir.

Fuara katılan hayvanlar tamamen hazır olmak zorundalar: aşılanmış, ayrıca aşı karantını geçmek zorunda. Kediler yıkanmış ve taranmış olmalı. Yıkanmamış ve taranmamış kedilerin eksperler puanları indiriliyor. Gözler ve kulaklar temiz olmalı, tırnaklar kesilmeli.

Fuardan önce hayvanlar veteriner kontrol den geçmeli.  Bütün kedilerin bir veteriner belgesi olması gerekir. Belgede tüm yapılan aşılar için not olması gerekir.

Veteriner muayene hastalığın herhangi bir görünür belirtileri olursa diskalifiye nedeni olur. Onun sağlığını doğrulayan belge olursa bile. Hastalık belirtileri olan kedinin sahibinin tüm hayvanlar diskalifiye olur. Veteriner kararı itiraz edilemiyor. Veteriner kakarı ile diskalifiye olan katılımcının fuar ücreti geri ödenmez. Bu kusurlar sahip tüm hayvanlar diskalifiye olur: yok edilmiş tırnaklar, cücelik, polidaktili, oligodaktiliya, inmemiş testis, monorchism (ve 6 aydan büyük kediler için testislerin diğer anomalileri.), körlük, şaşılık, görünür parazitler, herpes. Gebeliğin ikinci yarısında olan kediler, muayeneye tabi değildir. Veteriner muayene mutlaka her gün yapılır.

Yanınıza mutlaka alınır: kedinin soyağacı sertifika (yada onun kopyası) , yavruların doğum belgeleri, veteriner pasaport, fuara katıldınız ödeme makbuzu,  kulüp üyelik kartı (varsa). "Satış" kategorisinde olan yavruların ve hayvanların doğum belgesi olmak zorunludur. Reklam panoların yazıları ve satılan kedilerin cins uygunluğu kontrolü sürekli yapılacaktır. Kediler için kafes yemek, su ve alıştığı yemek (su) kapları mutlaka yanınıza alın.Yeni alınmış yemek ve su kapları kullanabilirsiniz ama tasfiye etmiyoruz: çünkü yeni koku evcil arkadaşlarınıza rahatsız edebilir. Tuvalet, tarak, mendil , kozmetik , alıştığınız ürünler kullanın. Yeni mama , kozmetik, rahatlayıcı ürünler tahmin edilemeyen, hem fiziksel ve mental reaksiyonlar sebep olabilir.

Fuara sergilenen hayvanın ile sadece bir kişi girebilir. Her katılımcı için bir sandalye verilir. Katılımcının kafesin yeri değiştirmesi yasak, eğer yer değiştirmek istiyorsanız üst düzey hostese haber verin.

Katılımcıların kayıt 10-00 - 10-30 kadar gerçekleşir. Fuar birkaç gün sürüyorsa kayıt her gün yapılmak zorunlu.

Cins ve CBA yarış için kayıtlar önceden yapılır.

Her hangi bir sebep dan dolayı baş vuran katılımcı fuara çıkmıyorsa ön ödeme geri verilmez, ödeme bir sonraki fuar için gecerli olacak, ama 1 kereden fazla değil.

Kayıtlarda verilen numaralar görünen yerde kafesin üstünde ve katılımcının üstünde olacak, fuar sonunda diploma ve puan listesi alırken bu numaralar geri verilir.

Katılımcı kataloga girilen bilgiler dikkatli bir şekilde kontrol etmeli, eğer bir hata bulunursa sekreterya bildirmek zorundadır.

Fuarda sergi açık olacak! Kafesler açık olacak, kedileri kapatmak ve başkaların gözlerden saklamak yasaktır.

Kedilerin satışı ön kayıt yapılanlara mümkündür, bir kafeste 4 ten fazla yavru bulunmaz, yada yavrular tek anneden olacak.  Tüm yavruların sağlık belgesi ve soyun belgesi olmak zorunda. Fuara 8 haftadan küçük kediler getirilmez.

Katılımcı kafesin yakınında bulunmak zorunda, incelemeye geç kalan katılımcı hatalı oluyor, bu durumda ön ödeme geri verilmez.

Fuarın resmi açılışı saat 10.00 da olacak, incelemeler başlangıcı saat 10.30 ta olacak, fuarın kapanışı saat 18.00 ta olacak. Misafir için fuar 11.00 – 18.00 açık olacak. Fuar kapanışından önce gitmek isteyen katılımcı sadece fuar komitesi yazılı izin ile gidebilir. Aksi halde, inceleme  sonuçları geçersiz olacaktır, değerlendirme raporları ve sertifikalar verilmez, ödeme ücreti iade edilmez!

Saldırgan hayvanlar uzman tarafından diskalifiye edilebilir. Bu durumda da ödeme ücreti iade edilmez.

Diplomalar fuarın ikinci günden sonra verilir BestinShow dan sonra yada önce. Bir istisna olarak daha erken gitmek zorunda olan katılımcıların (seyahat belgeleri varsa) diplomalar önceden verilir. Diplomalar numaraların karşılığından verilir, numara kayıp olursa ceza ödenir!

Fuarda sadece kendi külübünü, kendi kedilerinin kafesin yanında reklamı yapabilirsiniz. BAŞKA REKLAMLAR SADECE YÖNETM İZİN İLE YAPILIR.  BAŞKA REKLAMLAR DAĞATIMCI İLE HEMEN ÇIKARTILIR!

Serginin organizasyon ile ilgili tüm konularda üst yönetim yada baş hostes ile irtibata geçiniz. Hayvanların incelenmesi ile ilgili tüm konularda serginin sekretaryasını başvurmalısınız.